Menús adaptats

Adaptaciones específicas y dietas especiales
 • Cada vegada hi ha més nens i nenes que per les seves característiques físiques necessiten una alimentació personalitzada.
  Són malalties relacionades amb l’alimentació com celíacs, intolerància a la lactosa, intolerància a l’ou i altres al·lèrgies. Els pares sempre han de portar el certificat mèdic que ho acrediti.
  Les malalties esporàdiques (com descomposició, restrenyiment o altres dietes) també tenen una alimentació personalitzada. Caldrà portar una nota amb la dieta a seguir i la durada.

  Al llarg del curs hi ha un dies determinats com Nadal, Pasqua o les jornades gastronòmiques que realitzem cada mes es fan uns menús especials extraordinaris.

 • Menús per a al·lèrgics:

  Menú sense gluten
  Menú sense lactosa
  Menú de règim
  Menú sense ou
  Menú sense llegums

  Menús alternatius:

  Menú sense porc
  Menú sense carn
  Menú vegetarià

 • Dietètica i valoració

  Tenim a la nostra disposició una empresa especialista en nutrició i dietètica infantil, que ens assessora a l’hora de confeccionar els menús mensuals (CESNUT).

  Hem d’afegir en aquest apartat que des de l’Institut Municipal de la Salut de Barcelona ens han analitzat cada any algun dels nostres centres i ens va felicitar per totes les iniciatives, com seria el cas d’introduir la dieta Mediterrània a l’escola o la introducció dels menús ecològics.

 • Així dissenyem els nostres menús