Nosaltres

Coneix Cobisa
 • Qui som?

  Presentació de la nostra empresa

  Comedores BIOSCA, S.A. és una empresa dedicada al servei de la restauració de col·lectivitats i molt especialment a escoles. La nostra experiència en el sector ens avala, portem més de 25 anys funcionant amb continuïtat. Tenim un equip de professionals altament qualificats que són mereixedors de la nostra confiança, caps de cuina, ajudants, dietistes… Realitzem una gestió total de la cuina del centre: personal, instal·lacions, matèries primeres… La planificació de menús variats i equilibrats és la base del nostre projecte alimentari.

 • Menjadors sostenibles i de proximitat

  El personal de cuina, amb la realització del seu treball, incorporarà una sèrie de plantejaments per a realitzar i poder aconseguir un menjador més sostenible. Els monitors de menjador són un grup que per les seves característiques tenen un ampli impacte educatiu en els nens. Per tant, podran desenvolupar una educació pro ambiental.

  COBISA, com a empresa responsable de menjador, seguirà el projecte que té l'escola sobre l'educació ambiental.

  Quan es parla de consum de proximitat, es fa referència a la distància entre el punt d’origen i el de consum del producte; té també a veure amb l’estacionalitat i la qualitat, en el sentit de poder consumir el producte fresc, de temporada, amb les propietats nutritives i organolèptiques més òptimes.

   

  Optar per un consum de proximitat, suposa consumir productes i serveis fets en el nostre entorn territorial més proper. D’aquesta manera ajudem a reforçar l’economia local i reduir la despesa energètica que produeix el transport de productes d’un continent a un altre.

 • Coneix els nostres menús ecològics