Sobre l'educació emocional

07 Març, 2016

Avui a ‪#‎COBISA‬ ‪#‎comedoresBiosca‬, volem recordar el que els nostres monitors i monitores van fer el curs d’Educació emocional fa uns mesos. Us deixem aquest documental sobre el tema i entendre la importància de l’educació emocional pels adults, adolescents i infants. Aquestes eines i habilitats són bàsiques per tenir un benestar social.

Què és l’educació emocional?

Ens atrevim a resumir l’educació emocional en els següents termes: procés educatiu, continu i permanent, que pretén potenciar el desenvolupament emocional com a complement indispensable del desenvolupament cognitiu, constituint ambdós els elements essencials del desenvolupament de la personalitat integral.

No hi ha una definició simple sobre l’educació emocional. Però és molt important pel desenvolupament personal de les persones: infants, adolescents i adults i mai és tard per començar a reeducar-nos i assumir que l’educació emocional es bo pel nostre desenvolupament i benestar social.

Us deixem aquest documental per tal d’aprofundir una mica més en aquest concepte d’educació i us animem a llegir més sobre el tema.

https://youtu.be/PQE4WqQSOcQ

Hi ha una empresa Startup de Barcelona Activa, Edukame, que esta treballant en difondre l’educació emocional a casa nostra ells descriuen l’educació emocional com una eina per ser més feliços i segurs amb nosaltres mateixos. En aquest web podeu trobar contes gratuïts pels vostres fills i filles.

Captura

Els nostres monitors i monitores, a les escoles ja han integrat jocs que treballen l’educació emocional gràcies al curs que vam fer amb l’Escola Lliure del Sol.

Si voleu llegir sobre el tema, us deixem un recull bibliogràfic de llibres que la UNED facilita als seus alumnes: Educació emocional Referències

 

Dejar un comentario
Sortir a passejar durant la primavera. Consells bàsics!COBISA AMB EL DIA DE LA DONA

Deixa la teva resposta